SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA KVALITETNU ŠTAMPU

SmileInk Vam nudi najveći izbor ketridža, tonera i mastila visokog kvaliteta, opreme za štampu, ali i brojnih usluga poput reciklaže InkJet kertridža, remonta lasera i štampe na teritoriji Beograda.

Pronađite proizvod

Proizvodi

 • Inkjet kertridži

  Od originalnih i zamenskih, preko reciklaže i dopunjivih, nudimo Vam veliki izbor InkJet kertridža

  Saznajte više >

   
 • Laser toneri

  Najkvalitetniji laser toneri za Vaš štampač.

  Saznajte više >

   
 • Štampači

  Odaberite štampač koji Vama najviše odgovara - SmileInk Vam nudi mogućnost probe svih modela. Pogledajte naš izbor i zakažite demonstraciju.

  Saznajte više >

   
 • Mastila

  Nudimo Vam veliki izbor mastila poznatih i pouzdanih proizvodjača.

  Saznajte više >

   
 • DTF

  DTF (Direct to Film) štampa je tehnika štampanja na tekstile koristeći toplotne prese.

  Saznajte više >

   
 • CISS sistemi

  Nudimo ugradnju sistema za neprekidno napajanje mastilom. Brzo i lako proverite mogućnost ugradnje CISS sistema u Vaš model štampača.

  Saznajte više >

   
 • Sublimacija

  Veliki izbor proizvoda za kvalitetnu sublimaciju.

  Saznajte više >

   
 • Papir

  Odaberite papir koji najbolje odgovara Vašim ciljevima i načinu štampe. Naš tim je tu da Vam pomogne prilikom izbora.

  Saznajte više >

   
 • Ostalo

  Pogledajte naše ostale proizvode.

  Saznajte više >

   
 • Jestiva štampa

  Printeri, jestivi papiri, kertridži, jestiva mastila i sve što Vam je potrebno za jestivu štampu.

  Saznajte više >

   

Zašto Smileink?

 • Zagarantovano zadovoljstvo

  Велики избор тонера. Цене задовољавајуће. Компетентни сервисери који вам лепо објасне све што вас интересује. Препорука.
  Nenad S.

  Ljubazni ljudi. Pregledali su ketridz i ustanovili da je pun, a glava prljava. Očistili i nisu hteli da naplate.
  Petar M.

  Imaju vrlo kvalitetna mastila za štampače. I jako su profesionalni.
  Nemanja T.

   
 • Kompetitivne cene

  Kao sertifikovani distributeri brojnih proizovda za kvalitetnu štampu, nudimo Vam ove proizovde po kompetitivnim cenama. Pogledajte i koje su akcije trenutno aktuelne i ostvarite popust prilikom kupovine.

  Akcije >

   
 • Profesionalna podrška

  Zaposleni u SmileInk-u redovno posećuju sve svetske sajmove posvećene refilu kertridža i tonera, kao i godišnje seminare u organizaciji principala, što nam obezbeđuje održavanje i unapređenje tehnološkog znanja da bismo bili i ostali u trendu sa svim inovacijama i kretanjima u ovom dinamičnom segmentu IT tržišta. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da svojim korisnicima ponudimo i konsultantske usluge pri kupovini novih štampača, imajući u vidu specifične zahteve svakog od njih i trenutnu ponudu na tržištu.

  Saznajte više >

   

BELI TONER

Zbog sve većeg brija zahteva za potrošnim materijalom i opremom za štampanje majica, odlučili smo da u ponudu uvrstimo i to. Nakon opsežnog istraživanja i testiranja u mogućnosti smo da ponudimo toner kasete sa BELIM TONEROM za veliko broj HP printera. Pošto su laserski HEWLETT PACKARD kolor laserski printeri ubedljivo najpouzdaniji i najzastupljeniji na svetskom, pa i našem tržištu, firme koje se bave štampom majica omogućujemo proizvodnju bez velikih ulaganja u namenski printer (koji košta do 5000 EUR), ukoliko imaju HP-ov kolor laserski štampač. Naravno u ponudi imamo i printere koje isporučujemo sa standardnim i belim tonerom. 

 DTG ŠTAMPA

U ponudi imamo namenska mastila za DTG (Direct To Garment) printere koji štampaju direktno na pamučnim majicama. Mastila su proizvod američke kompanije DUPONT i važe za najbolja koja mogu da se nađu na svetskom tržištu. Mastila za DTG pored standardnih CMYK sadrže i belu boju koja se koristi za štampu na tamnik majicama. Uz mastila nudimo i sva potreban dodatni materijal (sredstvo za pripremu tkanine, hemiju za čišćenje i spiranje glava i sistema) kao i opremu (DTG printer, WIMS - White Ink Management System za odžavanje i cirkulaciju belog mastila).

PONUDA FOTO PAPIRA ZA INK JET

Posle višemesečnog testiranja za odabir dobavljača papira odlučili smo se za 2 proizvođača, jedan je iz Turske, drugi iz Kine. Kriterijum za odabir dobavljača je odnos cene i kvaliteta. Papire turskog proizvođača LUSTRE nudimo u listovima i rolnama. Formati listova su od 10 x 15 cm do 33 x 68. Za fotografske laboratorije koje rade na ink jet principu - suvi proces (FUJI, EPSON, NORITSU) nudimo rolne u širinama 12.7, 15.2 i 20.3 cm dužine 65m. Za plotere nudimo rolne širine 61, 91.4 i 106.7 cm dužine 30m. Deblina (gramaža) je od 210 do 280 g/m. Papiri su na PE osnovi, vodootporni i UV otporni, naravno to zavisi i od mastila koje se koristi. U želji da tržištu ponudimo što veći izbor različitih papira, od kineskog proizvođača YESION smo osim standardnih foto papira gramaže od 160 - 260g u formatima A3 i A4, uvezli i papire za sublimaciju, magnetne A4, termo transfer za majice (bele i bojene) i vodene (decal) nalepnice. Celokupna ponuda može da se vidi na http://www.smileink.rs/sr/proizvodi/oprema/papir.

CANON je u toku 2015. predstavio novu generaciju Inkjet štampača namenjenu kancelarijskoj upotrebi, pod imenom MAXIFY. Kako je originalni potrošni materijal skup i teško ga je naći na našem tržištu, SMILE INK je usvoju ponudu uveo dopunu kertridža za ove štampače, čim je istraživački tim OCP-a pronašao formulu za odgovarajuća mastila. Uz dopunu kertridža, nudimo i dopunjive sa autoresetujućim čipovima, koji omogućuju kvalitetnu i izuzetno jeftinu štampu. Naravno da u prodaji imamo i celu paletu MAXIFY uređaja. Pogledajte test MAXIFY printera i ovde.

BROTHER namenski štampači za nalepnice. Ručni i stoni label printeri imaju široku primenu kako u industriji (za obeležavanje kutija, klasera, mrežnih kablova), tako i u domaćinstvima (npr. za obeležavanje tegli sa zimnicom). Kliknite za ponudu printera. Široka paleta potrošnog materijala širine od 6 - 36mm sa mnogobrojnim kombinacijama boje slova i pozadine. Kliknite za paletu potrošnog materijala.

OTKUPLJUJEMO prazne kertridže za inkjet štampače po veoma atraktivnim cenama. Ukoliko koristitite samo NOVE ORIGINALNE kertridže za svoj ink jet printer, nemojte bacati istrošene, prodajte ih nama. Otkupljujemo HEWLETT PACKARD kertridže koji se koriste i printerima sa 2 kertridža (jedan za crnu boji i jedan za kolor). Uslov je da su kertridži originalni (HP proizvod, a ne kompatibilni) i da nisu dopunjavani. Za korisnike van Beograda nudimo zamenu istrošenih za nove, po redovnim cenama, s tim što ne naplaćujemo troškove dostave ni u jednom pravcu, a cenu novog umanjujemo za vrednost istrošenog.

Resetujemo SAMSUNG IMAGING UNIT. Samsungovi kolor printeri i MF uređaji, posle određenog broja kopija izbacuju poruku "REPLACE IMAGING UNIT", što znači da je potrebno zameniti sklop fotoosetljivog bubnja. Kada se pojavi ovakva poruka, štampampanje je onemogućeno. Kako je česta pojava da fotoosetljivi bubanj nije pohaban toliko da su otisci štampača neprihvatljivi, SMILE INK nudi uslugu i šišćenja IMAGING UNIT-a i resetovanja štampača. Posle takve intervencije, moguće je odštampati još nekoliko hiljada kopija pre nego što bubanj bude zaista za zamenu.

U ponudu štampača smo uvrstili CANON PIXMA PRO 100, profesionalni foto printer sa 8 boja, formata A3+, koji zadovoljava naviše zahteve profesionalnih fotografa. Ove štampače isporučujemo po narudžbini i rok isporuke je do 3 nedelje. Za ovaj model smo se odlučili, jer koristi mastila na dye osnovi koja nisu skupa, tako da kupcima možemo da ponudimo štampanje vrhunskuh fotografija po izuzetno prihvatljivim cenama.

Untitled 1